MY NAME IS ÀLVARO CÀNOVAS, I’M A 22yo DESIGNER FROM BARCELONA. CURRENTLY FOCUSED ON EXPLORING GRAPHIC DESIGN FROM A CRITICAL AND SPECULATIVE WINDING. 2019 GRADUATE AT EINA. 

Mark

AFFORDANCE, About the bookThe set of stimuli by means of which an object provides an agent the oportunity to perform an action.
Affordance és una obra que busca qüestionar la concepció del que s'entén per llibre. Sobre el que és i el que el conforma. Entendre’l com una narració, més enllà de la que porta escrita, que va desenvolupant-se a mesura que el lector va establint una relació més estreta amb l'objecte; que a priori ha deixat de tenir sentit.
Com el llibre pot parlar de si mateix quan no hi ha una relat establert, i com es pot invertir la identitat de l'objecte perquè la narració es converteixi en el propi llibre, buidar el llibre de contingut perquè el continent prengui el protagonisme narratiu.
El llibre es converteix en l'objecte "perfecte", en l'objecte imprescindible. Es crea una relació de dependència entre l'objecte i l'usuari, que ja no podrà deixar de trobar-li nous usos, per tant, narracions infinites.

(EN)


Affordance, about the book, is a college project thats aims to question the conception of what is meant by book. A book that speaks of the book as such, not through the written narrative, but through the object itself, its uses and its physical functions that we found as we use it in our daily basis.

    ALVARO CANOVAS 
ABOUT
EMAIL   
Mark